Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Perusterveydenhuollon puheterapeutin työ on itsenäistä. Tukenasi ovat terveyskeskuksemme muut ammattilaiset. Koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ovat hyvät ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa loppuvaiheen logopedian opiskelijat huomioidaan.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen toimen vastaanottamista.

Koeaika on 4 kk.

Web-osoite: http://www.loimaa.fi Työnantaja: Loimaan kaupunki / Hallintopalvelukeskus Sijainti: 32200 LOIMAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Osastonhoitaja Anni Lintula, p. 02 761 2220 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118677/fi_FI Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 32200 LOIMAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Loimaan kaupunki / Hallintopalvelukeskus. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 32200 - Loimaa , osoitteessa 32200 LOIMAA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa