Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Web developer

Intopalo

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Puheterapeutin toimet (2 kpl) Tule töihin Pohjois-Karjalaan! Joensuu on kehittyvä yliopistokaupunki, joka tarjoaa viihtyisän asuinympäristön ja hyvät vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Honkalampi-keskus on maakunnallinen vammaispalveluja tuottava ja kehittävä osaamiskeskus joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Liperissä, noin 15km:n päässä Joensuusta. Palveluistamme kerrotaan tarkemmin nettiosoitteesta www.pkssk.fi kohdassa Kehitysvammapalvelut. Puheterapeutti työskentelee Honkalampi-keskuksessa ammattitaitoisessa ja nuorekkaassa moniammatillisessa lasten- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Liperi psykologia ja psykiatria Liperi muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sos palv ky.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Liperi .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus