Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Puheterapeutin toimet (2 kpl) Tule töihin Pohjois-Karjalaan! Joensuu on kehittyvä yliopistokaupunki, joka tarjoaa viihtyisän asuinympäristön ja hyvät vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Honkalampi-keskus on maakunnallinen vammaispalveluja tuottava ja kehittävä osaamiskeskus joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Liperissä, noin 15km:n päässä Joensuusta. Palveluistamme kerrotaan tarkemmin nettiosoitteesta www.pkssk.fi kohdassa Kehitysvammapalvelut. Puheterapeutti työskentelee Honkalampi-keskuksessa ammattitaitoisessa ja nuorekkaassa moniammatillisessa lasten- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Liperi psykologia ja psykiatria Liperi muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Liperi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sos palv ky.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Liperi .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus