Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Puheterapeutin toimet (2 kpl)

Tule töihin Pohjois-Karjalaan!

Joensuu on kehittyvä yliopistokaupunki, joka tarjoaa viihtyisän asuinympäristön ja hyvät vapaa-ajanviettomahdollisuudet.

Honkalampi-keskus on maakunnallinen vammaispalveluja tuottava ja kehittävä osaamiskeskus joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Liperissä, noin 15km:n päässä Joensuusta. Palveluistamme kerrotaan tarkemmin nettiosoitteesta www.pkssk.fi kohdassa Kehitysvammapalvelut.

Puheterapeutti työskentelee Honkalampi-keskuksessa ammattitaitoisessa ja nuorekkaassa moniammatillisessa lasten- ja nuorten kuntoutustyöryhmässä. Työilmapiiri on avoin ja työ on monipuolista ja siinä pääsee toteuttamaan ja kehittämään osaamistaan monin eri tavoin.

Puheterapeutin työ painottuu kommunikaatioon, vuorovaikutukseen, puheen ja kielen kehityksen arviointiin ja seurantaan, kuntoutuksen suunnitteluun, lähihenkilöiden ohjaamiseen sekä puhetta tukevien ja korvaavien keinojen käytön arvioihin, suunnitteluun ja seurantaan. Asiakaskunta on monipuolinen ja työhön liittyy runsaasti yhteistyötä erityistyöntekijöiden ja asiakkaiden lähiverkostojen kanssa. Yhteistyötä tehdään myös mm. Kehitysvammaliiton Tikoteekin kanssa. Honkalampi-keskuksessa työskentelee tällä hetkellä yksi puheterapeutti ja AAC-ohjaaja. Puheterapeutin toimia on yhteensä kolme, joista kaksi on täyttämättä.

Kelpoisuusehtona puheterapeutin toimeen on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Hakijalle on eduksi kokemus AAC-menetelmien käytöstä. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida loppuvaiheen logopedian pääaineopiskelijat. Perehdytys on suunnitelmallista ja tukena on koko työyhteisö. Kuntayhtymä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen. Tarkempaa tietoa www.pkssk.fi/uudelle-tyontekijalle

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja paikallisen linjauksen mukaisesti. Lisäksi rekrytointilisästä voidaan neuvotella. Kuntayhtymällä on vuokra-asuntoja Honkalammella ja Joensuussa. Asunnon hankinnassa avustetaan mahdollisuuksien mukaan.

Toimi voidaan täyttää sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002, 3§) mukainen rekisteriote.

Sähköiset hakemukset osoitteessa www.pkssk.fi 25.11.2016 kello 14.00 mennessä.

Työnantaja: Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sos palv ky. Sijainti: Ylämyllyntie 94, 80400 YLÄMYLLY Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antavat ylilääkäri Maija Koivu, puh. 013 171 7040, maija.koivu@pkssk.fi ja AAC-ohjaaja Tanja Tahvanainen puh. 050 388 6775, tanja.tahvanainen@pkssk.fi. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 25.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ylämyllyntie 94, 80400 YLÄMYLLY

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sos palv ky.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Liperi , osoitteessa Ylämyllyntie 94, 80400 YLÄMYLLY .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa