Duunitori suosittelee
Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Vuorovastaava Veljekset Keskiselle Tuuriin

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Ilmoitus jätetty 22.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin KYSTERI-liikelaitoksen Koillis-Savon palveluyksikköön puheterapeuttia 1.1.2017 alkaen. Puheterapeutin työ kohdentuu pääasiassa alle kouluikäisiin lapsiin. Työ sisältää monipuolisesti puheterapeutin tutkimuksia, arviointia, kuntoutuksen suunnittelua, konsultaatioita ja puheterapiaa. Lähiverkostoina työssä ovat lastenneuvolat, päivähoidon yksiköt, koulut, psykologi sekä lääkärit. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi ja vaikuttaa työsi kuvaan. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Kaavi psykologia ja psykiatria Kaavi muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, KYSTERI, Koillis-Savo, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 73600 - Kaavi .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus