Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Alueellamme on menossa sote-integraatio ja valtaosa jäsenkuntien sosiaali- ja terveyspalveluista integroidaan osaksi kuntayhtymän toimintaa 1.1.2017 alkaen.

Haemme puheterapeuttia kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteiseen tehtävään korva-, nenä- ja kurkkutautien yksikön poliklinikalle.

Puheterapeutin tehtäväalueeseen kuuluvat äänihäiriöiset lapset ja aikuiset, suun alueen syöpäpotilaat sekä kuulovammaiset ja suulakihalkioiset lapset. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu akuutilla neurologisella osastolla olevien aivoverenkiertohäiriöpotilaiden tutkiminen ja jatkohoidon arviointi. Puheterapeutti työskentelee korvalääkärin, foniatrin, hammaslääkärin, neurologin ja kuntoutusohjaajan kanssa yhteistyössä.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistetun puheterapeutin pätevyys.

Palkkaus KVTES:n mukaisesti.

Hakemuksen jättäminen: Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta.
Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä.
Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan.
Palvelussuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Web-osoite: http://www.esshp.fi/ Työnantaja: Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Sijainti: 50100 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Ylilääkäri Tommi Torkkeli, puh. 044 351 6461 (24.10.2016 alkaen) Sähköposti: etunimi.sukunimi@esshp.fi Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Sirpa Kääriäinen puh. 044 351 2446 tai Helena Turkki puh. 044 351 2551. Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118445/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 50100 MIKKELI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti (knk-yksikkö), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli , osoitteessa 50100 MIKKELI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa