Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Alueellamme on menossa sote-integraatio ja valtaosa jäsenkuntien sosiaali- ja terveyspalveluista integroidaan osaksi kuntayhtymän toimintaa 1.1.2017 alkaen. Haemme puheterapeuttia kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteiseen tehtävään korva-, nenä- ja kurkkutautien yksikön poliklinikalle. Puheterapeutin tehtäväalueeseen kuuluvat äänihäiriöiset lapset ja aikuiset, suun alueen syöpäpotilaat sekä kuulovammaiset ja suulakihalkioiset lapset. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu akuutilla neurologisella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Mikkeli psykologia ja psykiatria Mikkeli muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti (knk-yksikkö), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee Mikkeli .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus