Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Hippo Terapiaklinikka Oy on lääkäri- ja terapiaklinikka, joka tarjoaa moniammatillista asiantuntija-apua lasten, nuorten ja aikuisten elämän laadun edistämiseen, kuntoutukseen ja tutkimuksiin Jyväskylän, Tampereen, Turun sekä syksystä 2016 alkaen Helsingin seuduilla. Tarjoamme yksilöterapiaa, moniterapiaa ja ryhmäterapiaa asiakkaan tarpeista riippuen. Meillä on tällä hetkellä yli 80 tekijää eri ammattikunnista mm. lääkäreitä, neuropsykologeja, psykologeja, psykoterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja sekä musiikkiterapeutteja.

Etsimme nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme
PUHETERAPEUTTEJA
Jyväskylän aluekeskukseen.

Hakemamme henkilöt työskentelevät valintansa mukaan joko itsenäisinä ammatinharjoittajina tai vaihtoehtoisesti työsuhteessa. Ammatinharjoittajana työskennellessäsi voit itse valita omat työ- ja loma-aikasi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko vastaanotolla yhdessä muiden terapeuttien kanssa tai asiakkaan toivomassa paikassa (koulu/päiväkoti/koti). Saat meiltä henkilökohtaisen tuen oman yrityksen perustamiseen ja oman ammattisi harjoittamiseen (työnohjausta kokeneilta kollegoilta, materiaalit, testit). Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko yksilöterapeuttina tai ryhmänohjaajana. Kokeneen kollegan seurassa aiempaa ryhmänohjaaja kokemusta ei vaadita. Hipossa saat työkavereiksi iloiset ja kannustavat hippolaiset. Tapaat meidät kaikki Hipon omilla sisäisillä koulutuspäivillä. Samalla opit uutta ja saat tietoa siitä, kuinka terapiatyötä tehdään Suomen muissa kaupungeissa.

Oletko sinä uusi hippolainen?

Toivomme, että sinulla on
- Laillistetun puheterapeutin pätevyys.
- Kiinnostusta lasten ja/tai aikuisten kuntouttamiseen. Palvelemme kaikkia ikäluokkia.
- Motivaatiota työskennellä osana moniammatillista tiimiä, työskentelemme yhdessä.
- Ymmärrystä ja osaamista kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta ja oppimisen tukemisesta. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kuntoutuspolun.
- Lisäksi valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä lyhyt hakemus ja CV 31.1.2017 mennessä osoitteeseen [email protected].

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sepänkatu 14, 40720 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hippo Terapiaklinikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa Sepänkatu 14, 40720 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus