Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Tietojärjestelmäpäällikkö verkkopalveluihin Valiolle

Valio

00900 - Helsinki

Junior Front-End Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Electrical Supervisor OL3 site

Adecco Finland

Finland

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen PUHETERAPEUTTIA Iitin terveysasemalle kuntoutusyksikköön. Sijaisuus on ajalle 1.12.2016- 31.5.2017. Työhösi kuuluu lähinnä lasten puheterapia-arviot sekä puheterapian toteutus. Työhön kuuluu myös osallistuminen lasten kuntoutustyöryhmään. Työkavereina Sinulla on aktiiviset fysio- ja toimintaterapeutit sekä lastenneuvolan terveydenhoitajat. Työtilat sijaitsevat uudistetuissa ja remontoiduissa fysioterapian tiloissa lähellä muuta kuntoutuksen väkeä sekä neuvolaa. Kelpoisuusehtona ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Iitti psykologia ja psykiatria Iitti muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 47400 - Iitti .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus