Duunitori suosittelee
Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Coronaria Kuntoutus - Välitämme enemmän! Etsimme nyt reipasta ja iloista puheterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Uudellemaalle. Meille tärkeintä on hyvinvoiva henkilöstö. Tarjoamme ammattitaitosi tueksi hyvät työvälineet mm. iPadit, kuntoutusmateriaalit, toimivat asiakashallintaohjelmistot, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja mukavan tiimin tuen. Lisäksi meillä on erinomaiset työehdot ja työsuhde-edut mm. liikuntasaldokortit ja lounaskortit. Asiakastyötä teemme pääsääntöisesti asiakkaiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki psykologia ja psykiatria Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Coronaria Kuntoutus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa