Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Puheterapiakeskus TEMPO on reilu työnantaja. TEMPOn toiminta on yksilöt huomioivaa, oivaltavaa ja jatkuvasti uudistuvaa. Etsimme joukkoomme 1-3 puheterapeuttia työskentelemään pääasiassa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaiden parissa. Työ toteutuu enimmäkseen päiväkoti-, koulu- ja kotikäynteinä, ja auton käyttö on välttämätöntä. Osalla asiakkaista terapia voi toteutua myös vastaanotollamme. Asiakastyö on mahdollista toteuttaa myös Etelä-Suomen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Espoo psykologia ja psykiatria Espoo muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut Puheterapiakeskus TEMPO Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Reviisorinkatu 3, 02770 ESPOO .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus