Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Puheterapiakeskus TEMPO on reilu työnantaja. TEMPOn toiminta on yksilöt huomioivaa, oivaltavaa ja jatkuvasti uudistuvaa. Etsimme joukkoomme 1-3 puheterapeuttia työskentelemään pääasiassa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaiden parissa. Työ toteutuu enimmäkseen päiväkoti-, koulu- ja kotikäynteinä, ja auton käyttö on välttämätöntä. Osalla asiakkaista terapia voi toteutua myös vastaanotollamme. Asiakastyö on mahdollista toteuttaa myös Etelä-Suomen ulkopuolella, vaikka TEMPOn viihtyisät toimitilat ovat Espoossa. Käytössä on runsaasti terapiamateriaalia. Työssä on mahdollisuus monipuoliseen täydennyskoulutukseen, työnohjaukseen ja konsultaatioon. Pätevyysvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Puheterapiakeskus TEMPO oy on erikoistunut puheen sujuvuuden häiriöiden hoitoon. Mikäli teema kiinnostaa sinua, voit työssä oppimalla perehtyä änkytyksen ja sokelluksen hoitoon. Työssä on mahdollisuus osa- tai kokoaikatyöhön ja se on mahdollista aloittaa jo aiemmin syksyn 2016 aikana. Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset ja CV pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen info@tempokeskus.fi johon voit jättää myös soittopyynnön.

Web-osoite: http://www.tempokeskus.fi Työnantaja: Puheterapiakeskus TEMPO Oy Sijainti: Reviisorinkatu 3, 02770 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 09.01.2017, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: info@tempokeskus.fi Hakemukset: info@tempokeskus.fi Ilmoitus jätetty: 11.08.2016 Haku päättyy: 09.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Reviisorinkatu 3, 02770 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut Puheterapiakeskus TEMPO Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Reviisorinkatu 3, 02770 ESPOO .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa