Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Puheterapiakeskus TEMPO on reilu työnantaja. TEMPOn toiminta on yksilöt huomioivaa, oivaltavaa ja jatkuvasti uudistuvaa. Etsimme joukkoomme 1-3 puheterapeuttia työskentelemään pääasiassa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaiden parissa. Työ toteutuu enimmäkseen päiväkoti-, koulu- ja kotikäynteinä, ja auton käyttö on välttämätöntä. Osalla asiakkaista terapia voi toteutua myös vastaanotollamme. Asiakastyö on mahdollista toteuttaa myös Etelä-Suomen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Espoo psykologia ja psykiatria Espoo muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut Puheterapiakeskus TEMPO Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus