Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tervetuloa töihin Keski-Satakuntaan! Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan, Eurajoen ja Luvian kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Haemme puheterapeuttia sijaisuuteen ajalle 1.9.2016-28.2.2017. Hakijalta edellytetään laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Puheterapeutti sijoittuu psykososiaalisten erityispalveluiden vastuualueelle. Työtila sijaitsee Harjavallan pääterveysasemalla. Harjavalta sijaitsee 2-tien varrella 30 km:n päässä Porista, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Harjavalta määräaikainen Harjavalta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutin sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Keski-Satakunnan terveydenhuollon ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Harjavalta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus