Duunitori suosittelee
Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Outsource Forever S.L, Malaga

TYÖPAIKKAKUVAUS

Työ ei ole perinteistä puhelinmyyntiä, vaan meillä kontaktointi asiakkaaseen tapahtuu asiallisesti neuvotellen. Et myöskään tee töitä pelkällä provisiolla, vaan maksamme työstäsi kiinteän palkan, 750 Euroa/kk (netto) + kuukausibonus.

Asuminen: Tarjoamme sinulle ilmaiseksi huoneen työsuhdeasunnoistamme Malagan keskustassa ensimmäiseksi kuukaudeksi, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vuokrata se n. 200e/kk.

Asiakkaamme Suomen Jalometallikierrätys Oy on Suomen suurin jalometallien kierrätykseen erikoistunut yritys, markkinajohtaja alallaan, suomalainen osakeyhtiö ja Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden muuttaa jalometallit rahaksi suomalaisella palvelulla. Ostamamme jalometallit päätyvät uusiokäyttöön koruteollisuuden ja lääketieteen kasvaviin tarpeisiin. Laatu, turvallisuus ja helppous ovat palvelumme prioriteetteja. Suomen Jalometallin toimipisteet (Call-Centerit) sijaitsevat Turussa ja Helsingissä. Työntekijöitä on yht.n.60.

Haemme nyt motivoituneita sekä menestystä janoavia puhelinneuvottelijoita niin osa-aika kuin kokoaikatyöhön sisäänostoyksikköömme Malagaan. Eli jos haluat tulla hyväntuuliseen työpaikkaan ja haet innostavaa ja haastavaa pestiä, olet ehdottomasti haluamamme henkilö!

Työtehtäviin kuuluu:

-palvelun markkinointi/ jalometallien ostaminen
-tilauskäsittely järjestelmiin
-asiakkuuden ylläpitovaiheet

Edellytämme hakijalta:

-kykyä toimia ammatillisen ja energisen tiimin jäsenenä
-hyviä vuorovaikutustaitoja ja korkeaa työmotivaatiota
-kehittymiskykyä ja valmiutta toimia asiakaspalvelutehtävissä

Aikaisempi Call center - työkokemus esim. asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.
Sen sijaan oikea asenne, motivaatio ja halu kehittyä ovat avainasemassa.

Kun opit ja menestyt työssäsi, saat kannustavan bonuksen. Tyypillinen Kuukausibonus on 500-2000€. Tulemme antamaan sinulle kaiken tuen ja koulutuksen, jotta voisit päästä tavoitteeseesi. Haluamme, että viihdyt työssäsi ja uskot itseesi.

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse.

"Metalleista Jaloimman Kierrätystä - Tule mukaan" , www.sjmk.fi

Call Center Manager: marko.virtanen@sjmk.fi , +34-655-283 193

Työnantaja: Outsource Forever S.L. Sijainti: Calle Bodegueros 21 Portal 1/3b, 29006 Malaga, Espanja Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Calle Bodegueros 21 Portal 1/3b, 29006 Malaga, Espanja

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhelinneuvottelija / sisäänostaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Outsource Forever S.L.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Calle Bodegueros 21 Portal 1/3b, 29006 Malaga, Espanja .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa