Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko sinä myyntihenkinen asiakaspalvelun ammattilainen? Orapi Nordic markkinoi kemianalan tuotteita yrityksille ja kuuluu osaksi kansainvälistä Orapi konsernia. Haemme viihtyisään toimipaikkaamme Vantaalla myyntineuvottelijaa joka pystyy ylläpitämään ja kehittämään olemassa olevia asiakkuuksia, sekä hankkimaan uusia. Asiakkaiden kontaktointi tapahtuu puhelimitse ja sähköpostitse. Menestyksen edellytyksiä ovat: Olet uskottava, aktiivinen, tavoitteellinen ja järjestelmällinen. Tulet toimeen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhelinmyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Orapi Nordic Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa