Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Pez Media Oy on täysin suomalainen b2c sekä b2b myynnin ammattilaisyritys, joka toimii tällä hetkellä kolmella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa. Tärkeitä arvojamme ovat luottamus, hyvä ilmapiiri ja tuloksellisuus. Myymme laadukkaita tuotteita mm. teknokemian, liikunnan- ja hyvinvoinnin sekä elämänsuojelun aloilta. Työkaluina meillä on alan uusimmat laitteet ja ohjelmistot. Esimiehemme ovat alansa ammattilaisia ja omaavat pitkän kokemuksen Call Center maailmasta.

Etsimme nyt myyntikokemusta omaavaa esimiestä vuorovastaavaksi Tampereen toimistolle!

Call Center kokemus katsotaan vuorovastaavan eduksi, mutta talon tavat ja tuotteet opitaan aloittamalla työt omalla myynnillä. Tämän jälkeen annetaan näytöt esimies -tehtävissä ja näyttöjen ja myyntitulosten pohjalta valitsemme pätevimmän henkilön vuorovastaavaksi.

Annamme kattavan esimieskoulutuksen, josta on hyötyä myös tulevaisuudessa ja lisäksi meillä on myös mahdollista suorittaa myynnin ja asiakaspalvelun merkonomin tutkinto oppisopimuskoulutuksen avulla. Työaikamme ovat joustavia ja sovittavissa kesäloman ja muiden menojen kanssa.

Työtehtäviin kuuluu:

-vuoron vetovastuu
-toimiston esimiestehtävät
-myynnin raportointitehtävät

-tuotteiden/ palveluiden markkinointi
-tilauskäsittely järjestelmiin
-asiakkuuksien ylläpitovaiheet

Edellytämme hakijalta:

-Esimerkillisyyttä
-Ahkeraa ja positiivista asennetta
-Sosiaalisia taitoja
-Periksiantamattomuutta
-Tuloshakuisuutta

Palkkamallimme on kilpailukykyinen, sillä maksamme työstäsi aina kiinteän tuntipalkan ja tämän päälle kannustavaa provisiota omasta myyntituloksesta sekä toimiston myynnistä. Meillä on myös nouseva tuntipalkka! Tarjoamme työntekijöillemme ticket duo:n lounassetelit (arvo 7,5€) luontaisetuna. Lisäksi järjestämme aika-ajoin kilpailuita, joissa rahanarvoisia palkintoja. Myyjien keskiansio on 1750€ ja vuorovastaavien 2250€.

Tule mukaan iloiseen myyntitiimiimme, ja laita rohkeasti cv ja lyhyt vapaamuotoinen työhakemus niin otamme sinuun yhteyttä.

Hakemukset osoitteeseen benjamin@pezmedia.fi

Työnantaja: PEZ Media Oy Sijainti: Hämeenpuisto 31 A 1, 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pez Media oy Toimistopäällikkö Benjamin Leslie benjamin@pezmedia.fi Ilmoitus jätetty: 05.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenpuisto 31 A 1, 33200 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut PEZ Media Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hämeenpuisto 31 A 1, 33200 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa