Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sinä myyntihenkinen, sanavalmis, pirteä kaveri. Saatat olla etsimämme.

Asiakkaamme AAA-Palvelut etsivät puhelinmyyjiä seuraaviin kaupunkeihin: Helsinki, Tampere, Turku ja Oulu.

AAA-Palvelut ovat yksi vanhimmista asiakkaistamme ja heillä hommat pelaa. Pääset myymään joko aikakauslehtiä tai vitamiinivalmisteita. Valinta on sinun. AAA-Palveluilla korostuvat etenkin hyvä yhteishenki ja nuorekas työilmapiiri. Työnteon aina tarvitse olla tylsää. Se voi olla myös hauskaa.

Tämä työ sopii niin nuorelle työuransa alussa olevalle kaverille kuin kokeneelle konkarillekin. Työtä voit halutessasi tehdä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti, aamu- sekä iltavuorossa. Palkkauksesi muodostuu takuupalkasta ja tehdyistä kaupoista maksetusta provisiosta.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme niin soitamme sinulle. Mainitsethan hakemuksessasi missä kaupungissa haluat työskennellä. Kysymyksiisi vastaavat Christian numerosta 0207649790 ja Miro numerosta 0503003866.

Lammervo & Torikka Henkilöstöpalvelut toimii ympäri Suomen. Olemme keskittyneet myynti- ja asiakaspalvelijoiden rekrytointeihin. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.lammervo-torikka.fi

Web-osoite: http://www.lammervo-torikka.fi Työnantaja: Lammervo & Torikka Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Christian Lammervo, puh. 0207649790 Miro Torikka, puh. 0503003866 Hakemukset: https://solo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&key=6PEVbbna&jid=958 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 20:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhelinmyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lammervo & Torikka Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa