Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Pez Media Oy on täysin suomalainen b2c sekä b2b myynnin ammattilaisyritys, joka toimii tällä hetkellä kolmella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa. Tärkeitä arvojamme ovat luottamus, hyvä ilmapiiri ja tuloksellisuus.

Myymme laadukkaita tuotteita mm. elämänsuojelun, teknokemian ja liikunnan- ja hyvinvoinnin aloilta. Työkaluina meillä on alan uusimmat laitteet ja ohjelmistot. Esimiehemme ovat alansa ammattilaisia ja omaavat pitkän kokemuksen Call Center maailmasta.

Etsimme nyt myyntikokemusta omaavaa esimiestä vuorovastaavaksi Helsingin toimistolle! Toimistomme sijaitsee viiskulman lähettyvillä hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Call Center kokemus katsotaan vuorovastaavan eduksi, mutta talon tavat ja tuotteet opitaan aloittamalla työt omalla myynnillä vuorovastaava -harjoittelijana. Tämän jälkeen annetaan näytöt esimies -tehtävissä ja näyttöjen ja myyntitulosten pohjalta valitsemme pätevimmän henkilön vuorovastaavaksi.

Annamme kattavan esimieskoulutuksen, josta on hyötyä myös tulevaisuudessa ja lisäksi meillä on myös mahdollista suorittaa myynnin ja asiakaspalvelun merkonomin tutkinto oppisopimuskoulutuksen avulla. Työaikamme ovat joustavia ja sovittavissa kesäloman ja muiden menojen kanssa.

Työtehtäviin kuuluu:

-vuoron vetovastuu
-toimiston esimiestehtävät
-myynnin raportointitehtävät

-tuotteiden/ palveluiden markkinointi
-tilauskäsittely järjestelmiin
-asiakkuuksien ylläpitovaiheet

Edellytämme hakijalta:

-Esimerkillisyyttä
-Ahkeraa ja positiivista asennetta
-Sosiaalisia taitoja
-Periksiantamattomuutta
-Tuloshakuisuutta

Palkkamallimme on kilpailukykyinen, sillä maksamme työstäsi aina kiinteän tuntipalkan 8-10€/h ja tämän päälle kannustavaa provisiota sekä omasta myyntituloksesta, että toimiston myynnistä. Meillä on nouseva tuntipalkka! Tarjoamme työntekijöillemme ticket duo:n lounassetelit (arvo 7,5€) luontaisetuna. Lisäksi järjestämme aika-ajoin kilpailuita, joissa rahanarvoisia palkintoja. Vuorovastaavien keskiansio on 2250€.

Tule mukaan iloiseen myyntitiimiimme, ja laita rohkeasti cv ja lyhyt vapaamuotoinen työhakemus niin otamme sinuun yhteyttä.

Hakemukset osoitteeseen jouko@pezmedia.fi tai www.pezmedia.fi/rekry.

Meistä lisää www.pezmedia.fi ja facebook.com/pezmedia

Työnantaja: PEZ Media Oy Sijainti: Punavuorenkatu 2 A a 3, 00120 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 08.11.2016, tai heti sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pez Media Oy, Aluepäällikkö, Jouko Virkki, 0456914749, jouko@pezmedia.fi Hakemukset: http://www.pezmedia.fi/rekry/rekrytointilomake/ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 08.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Punavuorenkatu 2 A a 3, 00120 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut PEZ Media Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Punavuorenkatu 2 A a 3, 00120 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa