Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Pez Media Oy on täysin suomalainen b2c ja b2b myynnin ammattilaisyritys, joka toimii nyt jo kolmella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa. Tärkeitä arvojamme ovat luottamus, hyvä ilmapiiri ja tuloksellisuus.

Olemme alamme ammattilaisia ja omaamme pitkän kokemuksen Call Center maailmasta. Myymme laadukkaita tuotteita mm. elämänsuojelun, liikunnan- ja hyvinvoinnin ja teknokemian aloilta. Työkaluina meillä on alan uusimmat laitteet ja ohjelmistot.

Etsimme nyt viittä ahkeraa ja motivoitunutta kokoaikaista myyjää päivä- tai iltavuoroon Helsinkiin! (työvuorot: 09-17 tai 12.30-20.30) Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella viiskulman lähettyvillä Punavuoressa.

Call Center kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä annamme kaikille kattavan koulutuksen, josta on hyötyä myös tulevaisuudessa. Meillä on myös mahdollista suorittaa myynnin ja asiakaspalvelun merkonomin tutkinto oppisopimuskoulutuksella. Työaikamme ovat joustavia ja sovittavissa harrastusten, kesäloman tai muiden menojen kanssa.

Työtehtäviin kuuluu:

-tuotteiden/ palveluiden markkinointi
-tilauskäsittely järjestelmiin
-asiakkuuksien ylläpitovaiheet

Edellytämme hakijalta:

-Ahkeraa ja positiivista asennetta
-Sosiaalisia taitoja
-Periksiantamattomuutta
-Tuloshakuisuutta

Palkkamallimme on kilpailukykyinen, sillä maksamme työstäsi aina kiinteän tuntipalkan 8-10€/h ja tämän päälle kannustavaa provisiota kannattavasta tuloksesta. Kannustamme pysyvyyteen nousevan tuntipalkan muodossa! Lisäksi tarjoamme ticket duo:n lounassetelit (arvo 7,5€) luontaisetuna! Järjestämme myös aika-ajoin kilpailuita, joissa rahanarvoisia palkintoja! Myyjien keskiansio meillä on 1750€/kk! Sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä myös esimiestehtäviin, sillä laajennamme toimintaamme jatkuvasti!

Tule mukaan iloiseen myyntitiimiimme, ja laita rohkeasti lyhyt vapaamuotoinen työhakemus niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa suoraan!

Hakemukset osoitteeseen jouko@pezmedia.fi tai http://www.pezmedia.fi/rekry/rekrytointilomake/

Meistä lisää www.pezmedia.fi ja facebook.com/pezmedia

Anna äänellesi tarkoitus!

Työnantaja: PEZ Media Oy Sijainti: Punavuorenkatu 2 A a 3, 00120 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 08.11.2016, tai heti sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pez Media Oy, Aluepäällikkö, Jouko Virkki, 0456914749, jouko@pezmedia.fi Hakemukset: http://www.pezmedia.fi/rekry/rekrytointilomake/ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Punavuorenkatu 2 A a 3, 00120 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakas ja myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut PEZ Media Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Punavuorenkatu 2 A a 3, 00120 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa