Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Puhelinmyyjä - Harjoittelija PEC Finland Oy, Urheilun Unelma-Arpa myynti, osa-aika tai kokoaikatyö, Helsinki Haemme joukkoomme 5 henkilöä kouluttautumaan kanssamme telemarkkinointi alan huippuosaajaksi! Aikaisempaa kokemusta hakijalta emme edellytä, koska koulutuksellamme JOKAINEN tulee menestymään! Tehtäväsi on myydä toimeksiantajamme, Valo ry:n, Suomen Olympiakomitean ja 15 muun urheilujärjestön käynnistämää, Suomen suurinta ja monipuolisinta urheilu-arpajaista. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt harjoittelupaikat myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhelinmyyjä-Harjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Pec Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa