Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työ on vaihtelevaa, pääosin hotelli-/myymäläsiivousta. Myös muita kohteita saattaa olla. Pääosin aamusta (aikaisin) mutta satunnaisia ilta-/ viikonlopputöitä sopimuksen mukaan. Koulutus ja työkokemus eduksi. Hyvä suomenkielen taito, ruotsi + mutta ei välttämätön. Toivomme positiivista asennetta ja hyviä työelämätaitoja. Työhakemukset kotisivujemme kautta www.siivoamme.fi tai vapaamuotoinen hakemus [email protected] Lisätiedot ja kyselyt klo 9 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kaustinen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Puhdistuspalvelut Cleaning Design Oy Y-tunnus 1804535-4 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Puhdistuspalvelut Cleaning Design Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaustinen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus