Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Työpaikkakuvaus

Psykoterapiakeskus Vastaamo on yhteiskunnallinen yritys, jonka tarkoitus on parantaa mielenterveyden hoito- ja kuntoutuspalveluiden saatavuutta sekä tehdä hyvää mielenterveyttä edistävää ja mielenterveyden häiriöitä ehkäisevää työtä. Palkkalistoillamme on 185 psykoterapeuttia, psykologia ja psykiatria. Palkkaamme psykoterapeutteja Espooseen, Helsinkiin, Hämeenlinnan, Jyväskylään, Lahteen, Lappeenrantaan, Tampereelle ja Turkuun. Työtä voi tehdä yhdessä tai useammassa toimipaikassamme.

Kaikki työntekijämme ovat työsuhteessa yritykseen. Työsuhdemallissamme yhdistyvät yrittäjän vapaus ja työsuhteen turvallisuus ja vaivattomuus. Hallinnolliset prosessimme asiakashankinnasta laskutukseen ovat digitalisoitu. Puhelinkeskuksemme 044 4141 000 ja tuki@vastaamo.fi ovat asiakkaidemme ja henkilöstömme käytössä klo 7-21 ja 7 päivää viikossa. Voit käyttää aikasi tuottavaan vastaanottotyöhön. Laadukas työympäristö ja asiakaspalvelu kohentavat sekä omaa ammatillista profiiliasi että asiakkaiden tyytyväisyyttä. Yhteisöllisyys tekee työstä mukavampaa ja kehittävämpää. Saamme kuukausittain vastaanotoille yli 600 uutta asiakasta. Yhteensä olemme auttaneet jo yli 14 000 asiakasta lähes 200 000 vastanottokäynnillä. Maksuttomia verkkopalveluitamme käyttää vuosittain yli puoli miljoonaa suomalaista.

- Vapaat työajat 6-40 h / vk
- Vapaasti valittavat palkalliset lomat
- Terapeutin palkka 1000-7000 € / kk
- Psykiatrin palkka 2000-13000 € / kk
- Täysi TyEL-eläkekertymä
- Lakisääteiset vakuutukset
- Maksuton työnohjaus
- Maksuton täydennyskoulutusohjelma
- Työterveyshuolto
- Sairasajan palkka
- Ajanvaraus- ja potilastietojärjestelmät
- Laskutus ja perintä
- Tietokoneet, tulostimet ja tarvikkeet
- Kahvi- ja vesiautomaatit
- Videovalvonta ja vartiointi
- Siivous
- Tukipalvelut asiakkaille ja työntekijöille
- Satojentuhansien markkinointipanostukset
- Ei kiinteitä kuluja
- Ei asiakashankintatyötä
- Ei hallintotyötä
- Ei luottotappioita
- Ei yrittäjän taloudellisia ja juridisia vastuita

"Yrityksellä on pyrkimys muuttaa oman toimialansa toimintalogiikkaa, mikä tekee siitä eräänlaisen psykoterapiapalveluiden Onnibussin.", Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Pia Pakarinen

"Psykoterapiakeskus Vastaamo on erinomainen esimerkki Yhteiskunnallisesta yrityksestä, joka on omalla liiketoiminnallaan osoittanut, että yhteiskunnallista vastuuta kantava ja yhteistä hyvää tekevä yritys voi samanaikaisesti olla sekä voimakkaasti kasvava että kannattava.", Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala

Web-osoite: http://vastaamo.fi Työnantaja: Psykoterapiakeskus Vastaamo Oy Sijainti: Mannerheimintie 12 B, 00100 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sinulle sopiva myöhempi ajankohta Yhteystiedot: Ota yhteyttä tiloihimme ja toimintaamme tutustumiseksi tai työhakemuksen jättämiseksi: tuki@vastaamo.fi tai 044 4141 000. Ystävällisin terveisin, Yrjö Lähteenlahti, psykiatri, terveydenhuollon palveluista vastaava johtaja Nina Tapio, psykoterapeutti, henkilöstöjohtaja Ville Tapio, toimitusjohtaja Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 20.12.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheimintie 12 B, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Psykoterapiakeskus Vastaamo Oy Y-tunnus 2212204-1 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Vastaamo

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 025 000 € 122 %

Liiketoiminnan tulos

147 000 € 63 %

Liikevoitto-%

5 % -29 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykoterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Psykoterapiakeskus Vastaamo Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mannerheimintie 12 B, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus