Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Psykoterapiakeskus Vastaamo on yhteiskunnallinen yritys, jonka tarkoitus on parantaa mielenterveyden hoito- ja kuntoutuspalveluiden saatavuutta sekä tehdä hyvää mielenterveyttä edistävää ja mielenterveyden häiriöitä ehkäisevää työtä. Palkkalistoillamme on 185 psykoterapeuttia, psykologia ja psykiatria. Palkkaamme psykoterapeutteja Espooseen, Helsinkiin, Hämeenlinnan, Jyväskylään, Lahteen, Lappeenrantaan, Tampereelle ja Turkuun. Työtä voi tehdä yhdessä tai useammassa toimipaikassamme. Hämeenlinnan toimipisteemme avautuu alkuvuodesta 2017.

Järjestämme Hämeenlinnassa 19.10.2016 klo 18:00 infotilaisuuden työpaikoista kiinnostuneille.
Paikka: Café Bar Skogster, Raatihuoneenkatu 8
Ilmoittautuminen tilaisuuteen: [email protected].

Kaikki työntekijämme ovat työsuhteessa yritykseen. Työsuhdemallissamme yhdistyvät yrittäjän vapaus ja työsuhteen turvallisuus ja vaivattomuus. Hallinnolliset prosessimme asiakashankinnasta laskutukseen ovat digitalisoitu. Puhelinkeskuksemme 044 4141 000 ja [email protected] ovat asiakkaidemme ja henkilöstömme käytössä klo 7-21 ja 7 päivää viikossa. Voit käyttää aikasi tuottavaan vastaanottotyöhön. Laadukas työympäristö ja asiakaspalvelu kohentavat sekä omaa ammatillista profiiliasi että asiakkaiden tyytyväisyyttä. Yhteisöllisyys tekee työstä mukavampaa ja kehittävämpää. Saamme kuukausittain vastaanotoille yli 600 uutta asiakasta. Yhteensä olemme auttaneet jo yli 14 000 asiakasta lähes 200 000 vastanottokäynnillä. Maksuttomia verkkopalveluitamme käyttää vuosittain yli puoli miljoonaa suomalaista.

- Vapaat työajat 6-40 h / vk
- Vapaasti valittavat palkalliset lomat
- Terapeutin palkka 1000-7000 € / kk
- Psykiatrin palkka 2000-13000 € / kk
- Täysi TyEL-eläkekertymä
- Lakisääteiset vakuutukset
- Maksuton työnohjaus
- Maksuton täydennyskoulutusohjelma
- Työterveyshuolto
- Sairasajan palkka
- Ajanvaraus- ja potilastietojärjestelmät
- Laskutus ja perintä
- Tietokoneet, tulostimet ja tarvikkeet
- Kahvi- ja vesiautomaatit
- Videovalvonta ja vartiointi
- Siivous
- Tukipalvelut asiakkaille ja työntekijöille
- Satojentuhansien markkinointipanostukset
- Ei kiinteitä kuluja
- Ei asiakashankintatyötä
- Ei hallintotyötä
- Ei luottotappioita
- Ei yrittäjän taloudellisia ja juridisia vastuita

"Yrityksellä on pyrkimys muuttaa oman toimialansa toimintalogiikkaa, mikä tekee siitä eräänlaisen psykoterapiapalveluiden Onnibussin.", Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Pia Pakarinen

"Psykoterapiakeskus Vastaamo on erinomainen esimerkki Yhteiskunnallisesta yrityksestä, joka on omalla liiketoiminnallaan osoittanut, että yhteiskunnallista vastuuta kantava ja yhteistä hyvää tekevä yritys voi samanaikaisesti olla sekä voimakkaasti kasvava että kannattava.", Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala

Web-osoite: http://vastaamo.fi Työnantaja: Psykoterapiakeskus Vastaamo Oy Sijainti: Keskusta, 13100 HÄMEENLINNA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 09.01.2017, tai sinulle sopiva myöhempi ajankohta Yhteystiedot: Ota yhteyttä tiloihimme ja toimintaamme tutustumiseksi tai työhakemuksen jättämiseksi: [email protected] tai 044 4141 000. Järjestämme Hämeenlinnassa 19.10.2016 klo 18:00 infotilaisuuden työpaikoista kiinnostuneille. Paikka: Café Bar Skogster, Raatihuoneenkatu 8 Ilmoittautuminen tilaisuuteen: [email protected]. Ystävällisin terveisin, Yrjö Lähteenlahti, psykiatri, terveydenhuollon palveluista vastaava johtaja Nina Tapio, psykoterapeutti, henkilöstöjohtaja Ville Tapio, toimitusjohtaja Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskusta, 13100 HÄMEENLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Psykoterapiakeskus Vastaamo Oy Y-tunnus 2212204-1 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Vastaamo

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 025 000 € 122 %

Liiketoiminnan tulos

147 000 € 63 %

Liikevoitto-%

5 % -29 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykoterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Psykoterapiakeskus Vastaamo Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna , osoitteessa Keskusta, 13100 HÄMEENLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus