Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Terapiakeskus Meditera on uusi, kasvava mielenterveyspalveluita tarjoava työyhteisö, jossa henkilökunnan hyvinvointi ja viihtyvyys ovat ykkösasioita. Etsimme joukkoomme ensisijaisesti psykoterapeutteja. Tunnelmallinen toimitilamme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingissä, aivan Pukinmäen aseman ja Kehä I:n vieressä. Meillä on monta viihtyisää ja persoonallista työhuonetta. Yksi isompi huone on varattu ryhmä- ja koulutustoimintaa varten. Terapiakeskus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki psykologia ja psykiatria Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykoterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Terapiakeskus Meditera Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus