Duunitori suosittelee
Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

Terapiakeskus Meditera on uusi, kasvava mielenterveyspalveluita tarjoava työyhteisö, jossa henkilökunnan hyvinvointi ja viihtyvyys ovat ykkösasioita.

Etsimme joukkoomme ensisijaisesti psykoterapeutteja.

Tunnelmallinen toimitilamme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingissä, aivan Pukinmäen aseman ja Kehä I:n vieressä. Meillä on monta viihtyisää ja persoonallista työhuonetta. Yksi isompi huone on varattu ryhmä- ja koulutustoimintaa varten.
Terapiakeskus Mediteralla on helppokäyttöinen sähköinen ajanvarausjärjestelmä. Laitat joustavasti vapaat aikasi nettisivullamme toimivaan ajanvarausjärjestelmään. Markkinointimme ja palveluohjauksemme huolehtivat siitä, että potilaat löytävät luoksesi.

Tarjoamme sinulle veloituksetta joustavan psykiatriaan perehtyneen lääkärin konsultaatiomahdollisuuden liittyen diagnostiikkaan, lausuntoihin ja lääkitykseen. Lisäksi saat moniammatillisen tiimin tuen. Talon sisäistä koulutusta ja teemailtoja järjestämme kerran kuukaudessa.

Web-osoite: http://www.meditera.fi Työnantaja: Terapiakeskus Meditera Oy Sijainti: Säterintie 16, 00720 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Silvola Antti, Puh: 041-5368510, antti.silvola@meditera.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Säterintie 16, 00720 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykoterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Terapiakeskus Meditera Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Säterintie 16, 00720 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa