Duunitori suosittelee
Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Capgemini Young Professionals Academy

Capgemini

02760 - Espoo

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uusia itsenäisiä ammatinharjoittajia työtilaamme. Voit olla psykoterapeutti tai muu terapeutti, tilamme ovat muuntautuvia. Voit työskennellä tiloissamme päivä- tai iltapainotteisesti, myös viikonlopputyöskentely on mahdollista. Tule tutustumaan! Yhteydenotot mieluiten s-postilla tai txt-viestillä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Munkkiniemi() muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki psykologia ja psykiatria Munkkiniemi() psykologia ja psykiatria Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykoterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut Tmi Tuija Eskelinen. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus