Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Työvuorosuunnittelija

Validia Asuminen

Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uusia itsenäisiä ammatinharjoittajia työtilaamme. Voit olla psykoterapeutti tai muu terapeutti, tilamme ovat muuntautuvia. Voit työskennellä tiloissamme päivä- tai iltapainotteisesti, myös viikonlopputyöskentely on mahdollista. Tule tutustumaan! Yhteydenotot mieluiten s-postilla tai txt-viestillä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Munkkiniemi() muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki psykologia ja psykiatria Munkkiniemi() psykologia ja psykiatria Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Munkkiniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykoterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut Tmi Tuija Eskelinen. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa