Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Työ- ja elinkeinopalvelut(TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Varsinais-Suomen TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2016. Päättyy 31.8.2017.
Määräaikaisuuden syy: Viransijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 2.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Varsinais-Suomen TE-toimisto, Linnankatu 52 B, 20100 TURKU

Viran/tehtävän kuvaus:
Varsinais-Suomen TE-toimiston Turun toimipaikan osaamisen kehittämisen palvelulinjalla on haettavana psykologin määräaikainen virkasuhde ajalle 1.12.2016 - 31.8.2017. Määräaikaisuuden perusteena on viransijaisuus. Työn alkamisajankohdasta voidaan sopia.

Osaamisen kehittämisen palvelulinjan tavoitteena on edistää niiden asiakkaiden sijoittumista työmarkkinoille, jotka tarvitsevat ohjausta ammatinvalinnassa, ammatillisen osaamisen kehittämisessä sekä koulutus- ja työllistymisvaihtoehtojen kartoittamisessa.

Psykologin tehtäviin kuuluu TE-toimiston henkilöasiakkaiden ohjaus ja urasuunnittelu, jonka tavoitteena on yhdessä asiakkaan kanssa saada aikaan konkreettinen asiakkaan edellytyksiä ja toiveita vastaava työtä tai koulutusta koskeva ammatillinen suunnitelma. Työvälineinä psykologi käyttää ohjauskeskusteluja, psykologisia testi- ja arviointimenetelmiä sekä työ- ja koulutuskokeilua ja tarvittaessa ulkopuolisia asiantuntijoita. Työ on keskeisesti asiakkaan motivointia ja tukemista kohti toimivia ammatillisia ratkaisuja ja konkreettisten keinojen etsimistä asiakkaan elämäntilanteen kuormitustekijöiden lieventämiseksi/poistamiseksi esim. ohjaamalla häntä terveydenhuollon palvelujen piiriin.

Psykologin varsinainen toimipaikka on Turussa, mutta toimenkuvaan kuuluu ottaa asiakkaita vastaan sekä Turun että Loimaan toimipaikoissa. Tarvittaessa ohjauskeskusteluja käydään myös puhelimitse ja videoyhteydellä. Lisäksi tehtäviin kuuluu päivittäinen yhteistyö TE-toimiston eri palvelujen asiantuntijoiden kanssa sekä neuvotteluja asiakkaan tilanteeseen liittyvien yhteistyötahojen kanssa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Psykologian maisterin tutkinto tai ylempi korkeakoulututkinto ja siihen sisältyvä tai erikseen suoritettu ylin arvosana psykologiassa.


Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Hakijalla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Hakijalta odotamme:
Tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta on tärkeää keskeisten psykologisten arviointimenetelmien hallinta sekä työelämä- ja koulutusjärjestelmätietous. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuovaikutustaitoja, yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työskentelyyn, hyvää kirjallista ilmaisua sekä halua kehittyä psykologian alan ja työelämän asiantuntijana. Arvostamme kokemusta TE-hallinnon vastaavista tehtävistä. Työssä tarvittava kielitaito:
Arvostamme hyvää suullista sekä kirjallista ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Palkkauksen peruste:
Palkkaus määräytyy TE-hallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustasoon 8. Tehtäväkohtainen palkanosa on 2685,21 euroa/kk, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi olla enimmillään 45% tehtäväkohtaisesta palkanosasta.
Työnantaja: Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto Sijainti: 20100 TURKU Työajat: virastotyöaika. liukuva työaika Yhteystiedot: Nurmi Maarit
Palveluesimies
Puhelin: 0503960864
Sähköposti: maarit.nurmi@ te-toimisto.fi

Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto. Kyseessä on virastotyöaika. liukuva työaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa