Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA Tampereen yliopistollisen sairaalan korva- ja suusairauksien vastuualue aloitti toimintansa 1.1.2011. Siihen kuuluvat avohoidon, vuodeosastohoidon, päiväkirurgian ja kuntoutuksen vastuuyksiköt. Vastuualueella toimivia erikoisaloja ovat foniatria, hammas- ja suusairaudet sekä korva-, nenä- ja kurkkutaudit. Avoin toimi: 159)1 PSYKOLOGIN toimi korva- ja suusairauksien vastuualueella, foniatrian yksikössä. Kelpoisuusehtona on laillistettu psykologi. Neuropsykologinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Tampere psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus