Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 21.10.2016 klo 15.00 mennessä PSYKOLOGIN toimi (mielenterveys- ja päihdepalvelut) Haemme psykologia 1.1.2017 uudistuviin Mielenterveys- ja päihdepalveluihin, jossa on päivystys-, erikoispoliklinikka- ja osastotoimintaa. Erityisesti arvostamme neuropsykiatrista osaamista ja kokemusta työkyvyn arvioinnista ja sen kehittämisestä. Psykologilta odotetaan aktiivisuutta moniammatillisen työryhmän ja uusien työtapojen kehittäjänä. Tehtävään valitulta edellytetään halua ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Rovaniemi psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi (mielenterveys- ja päihdepalvelut), on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Lapin sairaanhoitopiirin ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus