Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuoden 2017 alusta työnantajasi on kuntayhtymä Soite, joka tarjoaa sosiaali- ja terveyspalvelut Keski-Pohjanmaan alueella. SOITEssa kuulut Psykologian palveluyksikköön, jota johtaa psykologi ja jossa sinulla on tarjolla lähes 30 eri sovellusalueilla työskentelevien psykologien kollegiaalinen tuki omaan työhösi perheneuvolan psykologina. Kokkolan perheneuvolan työryhmässä työskentelevät sinun lisäksi kaksi muuta psykologia, kaksi perheterapeuttia, vastaanottovirkailija ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kokkola psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut Kokkolan kaupunki Karleby stad. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 67100 - Kokkola .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus