Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA Taysin Kehitysvammahuollon tukikeskus tarjoaa kuntien peruspalvelujen tukena yksilöllisesti toteutettuja määräaikaisia tutkimus-, hoito- ja kuntoutusjaksoja kaikenikäisille kehitysvammaisille asiakkaille. Avoin toimi: 172)1 PSYKOLOGIN toimi kehitysvammahuollon toimialueella. Kelpoisuusehtona on laillistettu psykologi. Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä moniammatillisen työryhmän jäsenenä sekä joustavuutta muuttuvissa työolosuhteissa. Hakijan eduksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Jämijärvi psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jämijärvi .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus