Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuntayhtymän jäsenkunnat ovat Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki, Luvia ja Nakkila. Väestöpohja on n. 30000 asukasta. Tarjolla on monipuolista ja mielenkiintoista työtä psykososiaalisten erityispalveluiden perheneuvolan tiimissä. Kuntayhtymä tarjoaa kasvatus- ja perheneuvonnan palveluja n. 22000 asukkaan väestöpohjalle kahden psykologin, kahden sosiaalityöntekijän ja konsultoivan lasten- ja nuorisopsykiatrin toimesta. Perheneuvola tarjoaa myös koulupsykologin palveluja osaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Harjavalta psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Keski-Satakunnan terveydenhuollon ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Harjavalta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus