Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Paimion-Sauvon terveyskeskus hakee PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ osa-aikaiseen virkaan. Työaika on 23 tuntia viikossa. Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita määräajaksi Suomessa laillistettu lääkäri, jolla on kokemusta psykiatristen ja/tai päihdepotilaiden hoidosta. Virka täytetään 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 21.10. klo 15.00 Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella tai sähköpostitse. Mahdolliset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Paimio lääkärit Paimio psykologia ja psykiatria lääkärit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykiatrian erikoislääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Paimio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus