Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Etsimme logistiikkatyöntekijöitä Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Paimion-Sauvon terveyskeskus hakee PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ osa-aikaiseen virkaan. Työaika on 23 tuntia viikossa. Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita määräajaksi Suomessa laillistettu lääkäri, jolla on kokemusta psykiatristen ja/tai päihdepotilaiden hoidosta. Virka täytetään 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 21.10. klo 15.00 Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella tai sähköpostitse. Mahdolliset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Paimio lääkärit Paimio psykologia ja psykiatria lääkärit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykiatrian erikoislääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Paimio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus