Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme osa-aikaista, asiakaspalveluhenkistä vastaanotto/aulapalveluhenkilöä PSG Turva Oy on moderni ja innovatiivinen kotimainen 2010-luvun vartioimisliike, jonka kaikki palvelut perustuvat korkeaan asiakaslähtöisyyteen, kustannustehokkaaseen palvelun tuottamiseen sekä yrityksen henkilöstön vahvaan ammattiosaamiseen. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, rehellisyys, joustavuus, luotettavuus ja erityisosaavuus. Haemme osa-aikaista työntekijää korkean tason aulapalvelukohteeseen Helsingin keskustassa. Toimit asiakaspalvelutehtävissä asiakkaan tiloissa ja toimenkuvaasi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PSG Turva Oy Y-tunnus 2415374-9 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut PSG Turva Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa