Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme osa-aikaista, asiakaspalveluhenkistä vastaanotto/aulapalveluhenkilöä PSG Turva Oy on moderni ja innovatiivinen kotimainen 2010-luvun vartioimisliike, jonka kaikki palvelut perustuvat korkeaan asiakaslähtöisyyteen, kustannustehokkaaseen palvelun tuottamiseen sekä yrityksen henkilöstön vahvaan ammattiosaamiseen. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, rehellisyys, joustavuus, luotettavuus ja erityisosaavuus. Haemme osa-aikaista työntekijää korkean tason aulapalvelukohteeseen Helsingin keskustassa. Toimit asiakaspalvelutehtävissä asiakkaan tiloissa ja toimenkuvaasi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PSG Turva Oy Y-tunnus 2415374-9 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut PSG Turva Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus