Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Haemme säkenöivään joukkoomme ammattitaitoista sähkö- / sähköratasuunnittelijaa monipuolisiin suunnittelutehtäviin.
Edellytämme sinulta soveltuvaa sähkötekniikan koulutusta ja kokemusta sähkösuunnittelusta - raidemaailman tuntemus ja valaistussuunnitteluosaaminen katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Hallitset perinteisten toimisto-ohjelmistojen lisäksi suunnitteluohjelmistojen käytön (AutoCAD ja/tai CADS). Tietomalliosaaminen ja valaistussuunnitteluohjelmien tuntemus (DIALux) ovat plussaa, samoin mahdollinen tietotaito rautateiden relepohjaisista turvalaitejärjestelmistä. Työskentelytavoiltasi olet omatoiminen, menestyksennälkäinen ja joustavuutesi ansiosta osaat navigoida projektimaailman vaativissakin olosuhteissa. Kannat vastuun työtehtävistäsi ja kykenet työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa.

Proxionilla pääset työskentelemään ennakkoluulottomassa ja mielenkiintoisessa ympäristössä kiinnostavien ja haastavien projektien parissa. Työkavereinasi tulevat olemaan oman alansa kovimmat ammattilaiset, jotka eivät säiky vaativienkaan tehtävien edessä. Osana innovatiivista tiimiä voit jatkuvasti kehittää myös omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Web-osoite: http://www.proxion.fi Työnantaja: Proxion Plan Oy Sijainti: Myllykatu 12, 76100 PIEKSÄMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: proxionrekry@proxion.fi Hakemukset: Mikäli mielit osaksi Proxionin huipputiimiä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Myllykatu 12, 76100 PIEKSÄMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Proxion Plan Oy Y-tunnus 2261569-8 Toimiala Muu rakennustekninen palvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 125 581 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

462 613 € -6 %

Henkilöstö

32 8

Liikevoitto-%

11 % -15 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Proxion Plan Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki , osoitteessa Myllykatu 12, 76100 PIEKSÄMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa