Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme säkenöivään joukkoomme ammattitaitoista sähkö- / sähköratasuunnittelijaa monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Edellytämme sinulta soveltuvaa sähkötekniikan koulutusta ja kokemusta sähkösuunnittelusta - raidemaailman tuntemus ja valaistussuunnitteluosaaminen katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Hallitset perinteisten toimisto-ohjelmistojen lisäksi suunnitteluohjelmistojen käytön (AutoCAD ja/tai CADS). Tietomalliosaaminen ja valaistussuunnitteluohjelmien tuntemus (DIALux) ovat plussaa, samoin mahdollinen tietotaito rautateiden relepohjaisista turvalaitejärjestelmistä. Työskentelytavoiltasi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Pieksämäki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Pieksämäki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pieksämäki sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Proxion Plan Oy Y-tunnus 2261569-8 Toimiala Muu rakennustekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Proxion Plan Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus