Duunitori suosittelee
Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme säkenöivään joukkoomme ammattitaitoista sähkö- / sähköratasuunnittelijaa monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Edellytämme sinulta soveltuvaa sähkötekniikan koulutusta ja kokemusta sähkösuunnittelusta - raidemaailman tuntemus ja valaistussuunnitteluosaaminen katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Hallitset perinteisten toimisto-ohjelmistojen lisäksi suunnitteluohjelmistojen käytön (AutoCAD ja/tai CADS). Tietomalliosaaminen ja valaistussuunnitteluohjelmien tuntemus (DIALux) ovat plussaa, samoin mahdollinen tietotaito rautateiden relepohjaisista turvalaitejärjestelmistä. Työskentelytavoiltasi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Pieksämäki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Pieksämäki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pieksämäki sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Proxion Plan Oy Y-tunnus 2261569-8 Toimiala Muu rakennustekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Proxion Plan Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Pieksämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus