Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Prowledge Oy on suomalainen, kasvuhakuinen yritys, joka on perustettu vuonna 2001. Prowledge Oy räätälöi toiminnaohjausjärjestelmiä yritysten tarpeisiin. Lisäksi Prowledge vastaa paperiteollisuuden web-pohjaisten oppimisympäristöjen ylläpidosta ja myynnistä. Haemme joukkoomme PHP-ohjelmistokehittäjiä sekä Helsingin että Pietarsaaren toimipisteisiin. Tehtävään kuuluu asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisten toiminnanohjausjärjestelmien tuki, ylläpito ja kehitys. Toimit osana IT-tiimiä jonka vastuulla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Pietarsaari ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Prowledge Oy Y-tunnus 1714442-2 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmoija, tietotekniikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Prowledge Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pietarsaari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus