Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Prowledge Oy on suomalainen, kasvuhakuinen yritys, joka on perustettu vuonna 2001. Prowledge Oy räätälöi toiminnaohjausjärjestelmiä yritysten tarpeisiin. Lisäksi Prowledge vastaa paperiteollisuuden web-pohjaisten oppimisympäristöjen ylläpidosta ja myynnistä. Haemme joukkoomme PHP-ohjelmistokehittäjiä sekä Helsingin että Pietarsaaren toimipisteisiin.

Tehtävään kuuluu asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisten toiminnanohjausjärjestelmien tuki, ylläpito ja kehitys. Toimit osana IT-tiimiä jonka vastuulla on järjestelmien kokonaisvaltainen kehitys ja ylläpito. Työsuhde on ensisijaisesti kokoaikainen ja vakituinen.

Edellytämme oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja halua oppia uutta sekä ohjelmoinnista että eri aloilla toimivien asiakkaiden liiketoiminnasta. PHP:n ja MySQL:n osaaminen on edellytys tehtävässä toimimiseen. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja tiimin jäsenenä, tulet juttuun erilaisten ihmisten kanssa, etkä epäröi ottaa ohjia käsiisi ongelmanratkaisutilanteessa.

Seuraavien tekniikoiden hallitseminen katsotaan eduksi:
- Bootstrap
- Javascript/html5/css
- Yii

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää ohjelmointi- ja ongelmanratkaisutaitojasi. Työyhteisössämme on rento meininki ja työntekijöistämme pidetään hyvää huolta.

Web-osoite: http://www.prowledge.com Työnantaja: Prowledge Oy Sijainti: Vanha talvitie 11 C, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mikko Kittilä, Puh: 050 545 2353, mikko.kittila@prowledge.com Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 15.11.2016 mennessä osoitteeseen contact@prowledge.com. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vanha talvitie 11 C, 00580 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Prowledge Oy Y-tunnus 1714442-2 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

329 000 € 24 %

Liiketoiminnan tulos

26 000 € 360 %

Henkilöstö

8 1

Liikevoitto-%

8 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmoija, tietotekniikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Prowledge Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Vanha talvitie 11 C, 00580 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa