Duunitori suosittelee
KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Provesta Oy on sosiaalisia ja kuntouttavia palveluja vastuullisesti tarjoava yritys, jonka toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita ja turvallisia tuetun asumisen palveluita integroituneena normaaliin asuinympäristöön. Toimintamme laajentuessa haemme vastaavaa ohjaajaa Jyväskylän alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mielenterveyskuntoutujien asumispalvelutehtäviin. Edellytämme hakijalta sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa ja kokemusta työskentelystä mielenterveys- ja esimiestyössä. Työtehtävässä tarvitaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Jyväskylä musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Provesta Oy Y-tunnus 2365538-4 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Provesta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40740 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus