Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on tunnettu ja vakavarainen kiertotalousyhtiö, joka tuottaa ympäristönhuollon kokonaispalveluja. Heidän päämääränsä on luonnonvarojen säästäminen ja kiertotalouden edistäminen. Konserni työllistää lähes 700 osaavaa ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Etsimme heille nyt motivoituneita prosessi-/tuotantotyöntekijöitä Riihimäen tuotantolaitokseen. Tuotantolaitokseen ei ole mahdollista kulkea julkisilla kulkuvälineillä. Työ on monipuolista tuotantolaitoksen 3-vuorotyötä ja ajoittain fyysistä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Riihimäki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Riihimäki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Prosessityöntekijä / Tuotantotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 11100 - Riihimäki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus