Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme on tunnettu ja vakavarainen kiertotalousyhtiö, joka tuottaa ympäristönhuollon kokonaispalveluja. Heidän päämääränsä on luonnonvarojen säästäminen ja kiertotalouden edistäminen. Konserni työllistää lähes 700 osaavaa ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Etsimme heille nyt motivoituneita prosessi-/tuotantotyöntekijöitä Riihimäen tuotantolaitokseen. Tuotantolaitokseen ei ole mahdollista kulkea julkisilla kulkuvälineillä.

Työ on monipuolista tuotantolaitoksen 3-vuorotyötä ja ajoittain fyysistä. Työntekijät ristiinkoulutetaan useisiin työtehtäviin.

Hakijalta edellytetään:
- Nuhteetonta taustaa (läpäistävä suppea turvaselvitys)
- Motivoitunutta ja työhöntarttuvaa asennetta sekä joustavuutta
- Tarkkuutta, huolellisuutta, laatutietoisuutta sekä tiimityöskentelytaitoja
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti

Hakijan eduksi luetaan:
- Voimassaolevat tulityö- ja trukkikortti
- Voimassaoleva hepatiittirokotus
- Työkokemusta tuotantotyöstä ja/tai vuorotyöstä

Laita hakemus heti. Haku päättyy heti sopivan työtekijän löydyttyä. Muista liittää hakemukseesi CV sekä palkkatoiveesi. Huipputekijälle mahdollisuus pitkään työsuhteeseen vakavaraisessa kansainvälisessä kierrätyksen edelläkävijäyrityksessä. Lisätietoja Heli Pihkakoski, p. 044 412 4854

Web-osoite: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/ Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 11100 RIIHIMÄKI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Heli Pihkakoski Hakemukset: https://rtkhenkilostopalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2572 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 22:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 11100 RIIHIMÄKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Prosessityöntekijä / Tuotantotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 11100 - Riihimäki , osoitteessa 11100 RIIHIMÄKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa