Duunitori suosittelee
Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Valimotyöntekijä, Uudenkaupungin Rautavalimo oy

Adecco Finland

Finland

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme? Uuden organisaation rakentuessa, haussa on nyt Tietomallikoordinaattori vastaamaan Bonavan hankkeiden tietomallipohjaisen suunnittelun teknisestä hallinnasta. Tietomallikoordinaattorina olet osa meidän suunnitteluorganisaatiotamme, ja vastaat siitä, että hankkeelle asettamia tavoitteita ja vaatimuksia noudatetaan. Tietomallikoordinaattorina kokoat eri suunnittelijoiden ja suunnittelualojen tietomallit varmistaen mallien yhteensopivuuden. Valvot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Munkkiniemi() musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietomallikoordinaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Compass Human Resources Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00280 - Helsinki .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus