Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Uuden organisaation rakentuessa, haussa on nyt

Tietomallikoordinaattori

vastaamaan Bonavan hankkeiden tietomallipohjaisen suunnittelun teknisestä hallinnasta. Tietomallikoordinaattorina olet osa meidän suunnitteluorganisaatiotamme, ja vastaat siitä, että hankkeelle asettamia tavoitteita ja vaatimuksia noudatetaan. Tietomallikoordinaattorina kokoat eri suunnittelijoiden ja suunnittelualojen tietomallit varmistaen mallien yhteensopivuuden. Valvot tietomallien teknistä laatua ja tarkastat ja analysoit aineistoja. Työtehtäväsi sisältöä voidaan räätälöidä kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävä sijaitsee pääkaupunkiseudun toimipisteessä.

Tehtävä edellyttää rakennusalan ymmärtämistä sekä tietomallipohjaisten suunnitteluohjelmien hallintaa. Koulutukseltasi olet arkkitehti, insinööri tai DI. Suomenkielen lisäksi hallitset englanninkielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin.
Toivomme että olet intohimoinen kehittäjä ja innostut uusista asioista. Pidät langat käsissäsi myös projektien läpiviennissä. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja joustava. Olet kotonasi työskenneltäessä tiimissä. Näillä ominaisuuksilla olet meille sopiva henkilö vastaamaan tietomallikoordinoinnista ja sen kehittämisestä Bonavalla.

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Bonava on yksi Pohjois-Euroopan johtavista asuntorakennuttajista. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Olemme syntyneet NCC:stä ja kasvaneet oman tiemme kulkijaksi. Nykyään olemme itsenäinen yritys ja toimimme Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 400 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on vuosittain noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

www.bonava.com, www.bonava.fi

Web-osoite: http://www.compasshrg.com/fi Työnantaja: Compass Human Resources Group Sijainti: 00280 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Christa Gylling, puh +358 584 0676 tai christa.gylling@compasshrg.fi Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 07.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00280 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietomallikoordinaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Compass Human Resources Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00280 - Helsinki , osoitteessa 00280 HELSINKI .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa