Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Uuden organisaation rakentuessa, haussa on nyt

Talotekniikan asiantuntija (LVIA / sähkö)

vahvistamaan talotekniikan suunnittelunohjausta Bonava Suomen projekteissa. Tehtäväkenttään kuuluu nimettyjen kohteiden suunnittelunohjaus hankkeen kaikissa vaiheissa. Talotekniikan asiantuntijana varmistat yhdessä hankekehitys- ja suunnittelupäällikön kanssa oikea-aikaisen - ja sisältöisen suunnittelun tukemaan hankkeen kokonaisvaltaista, tehokasta läpivientiä. Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen pääset myös osallistumaan tuotekehitykseen. Taloteknisen asiantuntijan tehtävä sijaitsee pääkaupunkiseudun toimipisteessä.

Odotamme sinulta kokemusta talotekniikan suunnittelusta sekä ohjaamisesta, taustasi voi olla joko LVIA- tai sähkötekniikassa. Henkilönä olet aktiivinen ja aikaansaava, omaat hyvät tiimityötaidot. Koulutukseltasi olet insinööri AMK tai DI. Suomenkielen lisäksi hallitset englanninkielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin.
Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Bonava on yksi Pohjois-Euroopan johtavista asuntorakennuttajista. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Olemme syntyneet NCC:stä ja kasvaneet oman tiemme kulkijaksi. Nykyään olemme itsenäinen yritys ja toimimme Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 400 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on vuosittain noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

www.bonava.com, www.bonava.fi

Web-osoite: http://www.compasshrg.com/fi Työnantaja: Compass Human Resources Group Sijainti: 00280 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Saara Hirsto, puh +358 50 585 3979 tai saara.hirsto@compasshrg.fi Hakemukset: Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella "Tate-asiantuntija, LVIA / sähkö" sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00280 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talotekniikan asiantuntija (LVIA / sähkö), on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Compass Human Resources Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00280 - Helsinki , osoitteessa 00280 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa