Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Uuden organisaation rakentuessa, haussa on nyt

Talotekniikan asiantuntija (LVIA / sähkö)

vahvistamaan talotekniikan suunnittelunohjausta Bonava Suomen projekteissa. Tehtäväkenttään kuuluu nimettyjen kohteiden suunnittelunohjaus hankkeen kaikissa vaiheissa. Talotekniikan asiantuntijana varmistat yhdessä hankekehitys- ja suunnittelupäällikön kanssa oikea-aikaisen - ja sisältöisen suunnittelun tukemaan hankkeen kokonaisvaltaista, tehokasta läpivientiä. Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen pääset myös osallistumaan tuotekehitykseen. Taloteknisen asiantuntijan tehtävä sijaitsee pääkaupunkiseudun toimipisteessä.

Odotamme sinulta kokemusta talotekniikan suunnittelusta sekä ohjaamisesta, taustasi voi olla joko LVIA- tai sähkötekniikassa. Henkilönä olet aktiivinen ja aikaansaava, omaat hyvät tiimityötaidot. Koulutukseltasi olet insinööri AMK tai DI. Suomenkielen lisäksi hallitset englanninkielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin.
Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Bonava on yksi Pohjois-Euroopan johtavista asuntorakennuttajista. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Olemme syntyneet NCC:stä ja kasvaneet oman tiemme kulkijaksi. Nykyään olemme itsenäinen yritys ja toimimme Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 400 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on vuosittain noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

www.bonava.com, www.bonava.fi

Web-osoite: http://www.compasshrg.com/fi Työnantaja: Compass Human Resources Group Sijainti: 00280 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Saara Hirsto, puh +358 50 585 3979 tai saara.hirsto@compasshrg.fi Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 12.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00280 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talotekniikan asiantuntija (LVIA / sähkö), on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Compass Human Resources Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00280 - Helsinki , osoitteessa 00280 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa