Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Transport & Security. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Baltia, Puola, Saksa, Iso-Britannia ja Afrikka.

Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 9600 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,255 miljardia euroa vuonna 2015. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.
Eltel on sähkönjakelussa täyden palvelun toimittaja. Osaamisemme kattaa kaiken standardituotteista räätälöityihin ratkaisuihin. Me rakennamme. Me kytkemme. Me ylläpidämme. Hallitsemme kaikki sähköyhtiöiden, kaupunkien, kuntien, teollisuuslaitosten ja viranomaisten käytössä olevat tekniikat.

Lue meistä lisää osoitteessa: www.eltelnetworks.fi

Voimakkaasta kasvusta johtuen, haussa on nyt pääkaupunkiseudulle

Maanrakennuksen projektipäällikkö (Sähkönjakeluverkot)

Tehtävässä vastaat tulosvastuullisesti suurten projektien vetämisestä, joissa pääpaino on 20 kV maakaapeloinneissa. Vastaat resurssitarpeiden arvioinnista ja alihankkijoiden organisoinnista kyseisissä projekteissa. Koordinoit yhteistyötä nimettyjen asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Vastuullasi on myös työturvallisuus ja ympäristöasiat. Sijoituspaikkasi on Eltelin Vantaan konttori.

Edellytämme sinulta maanrakennusinsinöörin tutkintoa tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä. Sinulla tulee olla kokemusta katu- ja tierakentamisesta sekä projektiliiketoiminnasta ja tarjouslaskennasta. Sähkönjakeluverkkoihin liittyvän kokemuksen katsomme vahvaksi eduksi. Työssä vaaditaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Odotamme hakijan tuntevan Infraryl -ohjeistukset kunnallisteknisestä rakentamisesta.
Olet rauhallinen, hyvän paineensietokyvyn omaava ja positiivisesti jämäkkä liiketoiminnan vetäjä, jolla on kyky ylläpitää vahva tuloksenteon tahtotila. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi.

Oikea asenne ratkaisee!

Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Web-osoite: http://www.compasshrg.com/fi Työnantaja: Compass Human Resources Group Sijainti: 01720 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Compass HRG:n konsultti Sampo Syväoja numerossa 010 320 2425 tai sampo.syvaoja@compasshrg.fi Hakemukset: Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella "Maanrakennuksen projektipäällikkö" sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01720 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennuksen projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Compass Human Resources Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01720 - Vantaa , osoitteessa 01720 VANTAA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa