Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme? Uuden organisaation rakentuessa, haussa on nyt Laskentapäällikkö Laskentapäällikkönä olet keskeisessä roolissa kustannuslaskennassa, rakennushankkeiden kustannusten arvioinnissa ja työmaiden kustannustavoitteiden määrittelyissä Bonava Suomen projekteissa. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita (määrälaskenta ja hinnoittelu) yhdessä hankinnan ja toteutuksen kanssa. Lisäksi osallistut suunnittelun ja tuotekehityksen kustannusohjaukseen. Kustannuslaskijan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Munkkiniemi() taloushallinto Helsinki päällikkötason positiot Munkkiniemi() päällikkötason positiot Helsinki taloushallinto päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskentapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Compass Human Resources Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus