Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kouvolaan tai Lahteen Kokenutta ohjelmistosuunnittelijaa Olemme siirtyneet IT-käsityöläisyyden ja -teollisuuden aikakausilta juhlavasti digitalisaation aikakaudelle - aikaan, jolloin liiketoimintamallit muuttuvat. Olemme suunnannäyttäjä, joka kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa sähköisiä palveluita hyödyntäen automatisaation tarjoamia loputtomia mahdollisuuksia kilpailukyvyn parantamiseksi. Tähän työhön etsimme kokenutta uuden suunnittelusta kiinnostunutta ohjelmistosuunnittelijaa, jolle seuraavat aihealueet ovat positiivinen haaste: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Lahti palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Lahti ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Propentus Oy Y-tunnus 1841830-9 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Propentus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus