Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme työyhteisöömme puheterapeuttia!

Liity innostavaan tiimimme! ProNeuron on moniammatillinen terapia- ja lääkärikeskus, joka tarjoaa tutkimuksia, arviointeja ja kuntoutuspalveluita eri-ikäisille asiakkaille. Asiakkaitamme ovat julkinen sektori ja yksityishenkilöt.

ProNeuronissa työskentelee iloinen ja lämminhenkinen puheterapeuttiryhmä. Teemme työtä itsenäisesti, mutta toisiamme tukien. Kokoonnumme säännöllisesti ja ylläpidämme ammattitaitoamme sekä työviihtyvyyttä yhdessä muiden mukavien ProNelaisten kanssa. Säännöllinen työnohjaus on järjestetty. Puheterapiassa käyvät ensisijaisesti KELA:n vaativan kuntoutuksen asiakkaat.

ProNeuron tarjoaa asiantuntevan ja innostavan moniammatillisen työyhteisöperheen, jossa on mahdollisuus toteuttaa omia, itselle tärkeitä ammatillisia arvoja joustavasti oman elämäntilanteen mukaan. Työyhteisöömme kuuluu noin noin 40 ammattilaista neurologian, psykiatrian ja neuropsykiatriasta aloilta. Kouluttaudumme yhdessä ja opimme toisiltamme. Arvostamme asiakkaidemme yksilöllistä, laadukasta ja kokonaisvaltaista hoitoa elämän eri vaiheissa.

Työtä on mahdollisuus toteuttaa ammatinharjoittajana. Saat täyden tuen aloitukseen! Työnkuvan, omat työajat ja määrän voit räätälöidä itsellesi sopiviksi. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien, kehä I:n ja juna-aseman vieressä Espoon Leppävaarassa. Maksuttomia parkkipaikkoja on lähellä.

Hakuaika: 22.8 - 31.10.2016

Lisätietoja
Marika Uimonen p. 040 583 0492 tai info@proneuron.fi

Web-osoite: http://www.proneuron.fi/etusivu/ Työnantaja: ProNeuron Oy Sijainti: Harakantie 18 A, 02650 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Marika Uimonen, 040 583 0492, info@proneuron.fi Ilmoitus jätetty: 22.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Harakantie 18 A, 02650 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi ProNeuron Oy Y-tunnus 2352042-0 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Neuropsykiatriakeskus ProNeuron

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 247 000 € 57 %

Liiketoiminnan tulos

-2 000 € -106 %

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut ProNeuron Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Harakantie 18 A, 02650 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa