Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme työyhteisöömme puheterapeuttia! Liity innostavaan tiimimme! ProNeuron on moniammatillinen terapia- ja lääkärikeskus, joka tarjoaa tutkimuksia, arviointeja ja kuntoutuspalveluita eri-ikäisille asiakkaille. Asiakkaitamme ovat julkinen sektori ja yksityishenkilöt. ProNeuronissa työskentelee iloinen ja lämminhenkinen puheterapeuttiryhmä. Teemme työtä itsenäisesti, mutta toisiamme tukien. Kokoonnumme säännöllisesti ja ylläpidämme ammattitaitoamme sekä työviihtyvyyttä yhdessä muiden mukavien ProNelaisten kanssa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Espoo psykologia ja psykiatria Espoo muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ProNeuron Oy Y-tunnus 2352042-0 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Neuropsykiatriakeskus ProNeuron

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut ProNeuron Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus