Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sijainti: Helsinki, Tampere tai Turku Haemme myyntihenkisiä, määrätietoisia, tavoitteellisia ja sanavalmiita henkilöitä myyntineuvottelijoiksi. Työpäiväsi aikana pääset edustamaan ja myymään laadukkaita tuotteita/palveluita kasvotusten eri puolilla pääkaupunkiseutua/Tamperetta/Turkua. Työtä tehdään mm. lentoasemalla, kauppakeskuksissa, tapahtumissa sekä messuilla. Työssä tarvitset kykyä ja taitoa auttaa asiakkaita tekemään heille sopivia ratkaisuja. Työvuoroissa työskennellään aina tiimeissä, joten omaathan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Promotion Point Oy Y-tunnus 2040424-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu Promotion Point -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Promotion Point. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus