Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus


Sijainti: Helsinki, Tampere tai Turku

Haemme myyntihenkisiä, määrätietoisia, tavoitteellisia ja sanavalmiita henkilöitä myyntineuvottelijoiksi. Työpäiväsi aikana pääset edustamaan ja myymään laadukkaita tuotteita/palveluita kasvotusten eri puolilla pääkaupunkiseutua/Tamperetta/Turkua. Työtä tehdään mm. lentoasemalla, kauppakeskuksissa, tapahtumissa sekä messuilla. Työssä tarvitset kykyä ja taitoa auttaa asiakkaita tekemään heille sopivia ratkaisuja. Työvuoroissa työskennellään aina tiimeissä, joten omaathan hyvät tiimityötaidot.

Meillä on erittäin joustavat työajat, pystyt itse vaikuttamaan teetkö työtä kokoaikaisena, osa-aikaisena vaiko lisätyönä. Perehdytämme jokaisen työntekijän huolellisesti tehtävään sekä lisäksi järjestämme säännöllisesti työtä tukevaa koulutusta.

Etsimme sinua, jolle asiakas on ykkönen.

Hae työpaikkaa »

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi
Työnantaja: Promotion Point Sijainti: Helsinki, Tampere tai Turku Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Promotion Point

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Tampere tai Turku

Yritystiedot

Toiminimi Promotion Point Oy Y-tunnus 2040424-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2013

1 527 000 € -33 %

Liiketoiminnan tulos

243 000 € -59 %

Liikevoitto-%

16 % -38 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu Promotion Point -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Promotion Point. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Tampere tai Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa