Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sijainti: Helsinki, Tampere tai Turku Haemme myyntihenkisiä, määrätietoisia, tavoitteellisia ja sanavalmiita henkilöitä myyntineuvottelijoiksi. Työpäiväsi aikana pääset edustamaan ja myymään laadukkaita tuotteita/palveluita kasvotusten eri puolilla pääkaupunkiseutua/Tamperetta/Turkua. Työtä tehdään mm. lentoasemalla, kauppakeskuksissa, tapahtumissa sekä messuilla. Työssä tarvitset kykyä ja taitoa auttaa asiakkaita tekemään heille sopivia ratkaisuja. Työvuoroissa työskennellään aina tiimeissä, joten omaathan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Promotion Point Oy Y-tunnus 2040424-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu Promotion Point -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Promotion Point. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus