Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Promootiotoimisto Mainio Oy etsii riveihinsä ammattitaitoisia, kokeneita ja aktiivisia promoottoreita ympäri Suomen.

PR-henkilömme tehtävä on perehtyä asiakkaan ideologiaan ja toimia vahvasti edustamiemme yrityksien käyntikorttina luoden uudelle asiakaskohtaamiselle antoisan pohjan.

Edellytämme erinomaisia sosiaalisia taitoja, myyntihenkisyyttä, täsmällisyyttä, hyväntuulisuutta ja aitoa kiinnostusta edustettavan yrityksen tuotteita kohtaan.
Lisäksi vaadimme kauniita käytöstapoja, luotettavuutta, sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä kokemuksen tuomaa ammattitaitoa.

Jos sovit kuvaukseemme, niin ole rohkeasti yhteydessä.
henna@prmainio.fi
Promootiotoimisto Mainio Oy
www.prmainio.fi
Yhdessä olemme enemmän!

Web-osoite: http://www.prmainio.fi Työnantaja: Promootiotoimisto Mainio Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Henna Ilmonen henna@prmainio.fi Satu Tuomisto satu@prmainio.fi Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: info@prmainio.fi otsikolla "hakemus promootiotehtäviin" Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Promoottori, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Promootiotoimisto Mainio Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa