Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Promeco on maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Palvelumme kattavat koko suunnittelu- ja tuotantoketjun tuotekehityksestä valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Vaasan yksikössä on keskitetty ohutlevymekaniikkakokonaisuuksien valmistukseen suurille kansainvälisille asiakkaille. Etsimme Promecon Vaasan toimipisteeseen laaduntarkastajaa Päätehtävät ovat -Vastaanotettavan materiaalin, tuotannossa olevien tuotteiden ja lähtevän tavaran tarkastaminen sekä mittaus- ja tarkastuspöytäkirjojen tuottaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vaasa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Promeco Group Oy Y-tunnus 2175250-0 Toimiala Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta Rinnakkaistoiminimet PG Solutions

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laaduntarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Promeco Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus