Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Promeco on maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Palvelumme kattavat koko suunnittelu- ja tuotantoketjun tuotekehityksestä valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Vaasan yksikössä on keskitetty ohutlevymekaniikkakokonaisuuksien valmistukseen suurille kansainvälisille asiakkaille. Etsimme Promecon Vaasan toimipisteeseen laaduntarkastajaa Päätehtävät ovat -Vastaanotettavan materiaalin, tuotannossa olevien tuotteiden ja lähtevän tavaran tarkastaminen sekä mittaus- ja tarkastuspöytäkirjojen tuottaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vaasa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Promeco Group Oy Y-tunnus 2175250-0 Toimiala Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta Rinnakkaistoiminimet PG Solutions

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laaduntarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Promeco Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa