Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Projektivoima Oy on rakennusalan monipalveluyritys, joka on erikoistunut rakennusalojen henkilöstö- ja alihankintapalveluihin. Toimimme tiiviissä yhteistyössä useimpien valtakunnallisten rakennusliikkeiden kanssa, sekä lukemattomien pienempien toimijoiden. Vuonna 2015 työllistimme yli 100 rakennusalojen osaajaa. Toimintamme on keskittynyt koko Etelä-Suomen alueelle. Olemme mukana kehittämässä rakennusalan työllisyyttä ja toimimme kaikkien TES säännösten mukaisesti. Haemme nyt koko ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kouvola maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kouvola raskaan kaluston käyttö Kouvola kuljetus, logistiikka ja liikenne maa-, metsä- ja kalatalouden työt raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Projektivoima Oy Y-tunnus 2255805-6 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Projektipooli

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pyörötraktorinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Projektivoima Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus