Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oy Hedengren Security Ab on Suomen johtavia turvallisuusjärjestelmätoimittajia. Järjestelmätoimitukset kattavat yksittäiset laiteratkaisut ja turvallisuusjärjestelmien integroidut kokonaisuudet kameravalvonta-, murtohälytys-, kulunvalvonta-, henkilöturva-, viestintä-, sekä palo- ja turvavalojärjestelmissä. Toimitamme kiinteistöjen kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja monipuolisesti mm. julkishallintoon, kaupan alalle, pankkisektorille sekä teollisuuteen. Oy Hedengren Security Ab:lla on asiakkaita ja yhteistyökumppaneita palvelevat myyntikonttorit Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Norjassa. Oy Hedengren Security Ab kuuluu 1918 perustettuun Hedengren-konserniin.

Haemme Hämeenlinnan talousalueella toimivaan LL-Tele-yksikköömme ammattitaitoista

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/TYÖNJOHTAJAA

itsenäiseen ja vastuulliseen turvajärjestelmäurakoinnin johtoon. Asemapaikka on LL-Tele-yksikössä Turengin toimipisteessä. Johdat urakointia, vastaat työn etenemisestä ja toimit asentajien esimiehenä. Osallistut hankintojen tekemiseen sekä mahdollisten alihankkijoiden ohjaukseen ja valvontaan. Seuraat ja vastaat projektin laadullisten, ajallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisen sekä vastaat turvallisesta työskentelystä.

Tehtäviisi kuuluu myös after sales -myynti sekä myynnin tuki järjestelmien suunnittelussa, tarjouslaskennassa ja asiakasesittelyissä. Tukenasi sinulla on oman tuotekehityksemme tunnetut tuotemerkit sekä ammattitaitoinen ja kokenut organisaatiomme.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä omatoimista ja asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä hyvää yhteistyökykyä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (teknikko, ins.) ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Kielitaidon luemme eduksi. Edellytämme oman auton käyttöä työtehtävien hoitamisessa.

Web-osoite: http://www.hedengrensecurity.fi Työnantaja: Hedengren Security Oy Ab Sijainti: Tohvelantie 3, 14200 TURENKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa johtaja Kaarin Laakso puhelimitse 0207 638 498 varmimmin 17.10.-18.10.2016. Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tohvelantie 3, 14200 TURENKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö/Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hedengren Security Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Janakkala , osoitteessa Tohvelantie 3, 14200 TURENKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa