Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sähköurakointia tuottavalle asiakasyrityksellemme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Yritys tarjoaa nuorekkaan ja vakavaraisen työympäristön, sekä mahdolisuuden kehittää yrityksen toimintaa sähköurakoinnissa. Yrityksellä on voimakas kasvu-ohjelma käynnissä, jonka johdosta kehittämishaluinen projektipäällikkö on olennainen osa strategian toetuttamisessa. Työnhakijalta odotamme näyttöä useamman vuoden ajalta projektien menestyksekkäistä läpiviemisistä, sekä avointa suhtautumista työntekoon. Tehtävään valittavalla henkilöllä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Jax-Yhtiöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus