Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sähköurakointia tuottavalle asiakasyrityksellemme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Yritys tarjoaa nuorekkaan ja vakavaraisen työympäristön, sekä mahdolisuuden kehittää yrityksen toimintaa sähköurakoinnissa. Yrityksellä on voimakas kasvu-ohjelma käynnissä, jonka johdosta kehittämishaluinen projektipäällikkö on olennainen osa strategian toetuttamisessa. Työnhakijalta odotamme näyttöä useamman vuoden ajalta projektien menestyksekkäistä läpiviemisistä, sekä avointa suhtautumista työntekoon. Tehtävään valittavalla henkilöllä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Jax-Yhtiöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa