Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme nuorekkaalle ja dynaamiselle asiakasyrityksellemme kokenutta Projektipäällikköä. Vastaat teollisuuden korkeavarastojen, hyllytalojen ja tehtaan sisäisen logistiikkaan liittyvistä toimitusprojektien johtamisesta asiakasrajapinnassa ja omassa organisaatiossa.
Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä organisaatiossa, jossa tuotteet optimoidaan asiakkaan tarpeiden mukaan ja yli 90% toimituksista on vientiä. Tässä tehtävässä pääset lähijohtamaan asioita ja ihmisiä moderneilla työkaluilla tavoitteenasi menestyä tiiminä.
Odotamme sinulla olevan
- erinomainen suomen ja englannin kielen taito- tehtävään sopiva korkeakoulutasoinen koulutus- 10 vuoden kokemus rakennusalalta (teräsrakentaminen, rakennusprojektit)- kokemusta kansainvälisistä projekteista ja tiimityöstä- ymmärrystä projektiliiketoiminnasta ja projektien johtamisesta toimitusprojekteissa- kykyä ohjata alihankintaa sekä johtaa työmaata- mahdollisuus työskennellä joko Tampereella tai Seinäjoella- matkustusvalmiutta koti- ja ulkomailla (matkapäiviä n. 80/vuosi)
Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen insinöörikeskeisessä yrityksessä, joka on toiminut alallaan jo pitkään ja on saanut erinomaiset referenssit asiakkailtaan.
Hakuaika päättyy 30.10.2016, jätäthän sähköisen hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta.
Rekrytointia hoitaa Target Headhunting Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-17 rekrytointikonsultti Ulla Marjoniemi, p. 040 8388 597, ulla.marjoniemi@targetheadhunting.fi.

Työnantaja: Asiakasyritys / Target Headhunting Oy Sijainti: Käärmesaarentie 3b, 02160, Tampere tai Seinäjoki, Suomi Yhteystiedot: Ulla Marjoniemi, ulla.marjoniemi@targetheadhunting.fi, +358408388597 Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Käärmesaarentie 3b, 02160, Tampere tai Seinäjoki, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Asiakasyritys / Target Headhunting Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki , osoitteessa Käärmesaarentie 3b, 02160, Tampere tai Seinäjoki, Suomi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa