Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nuorekkaalle ja dynaamiselle asiakasyrityksellemme kokenutta Projektipäällikköä. Vastaat teollisuuden korkeavarastojen, hyllytalojen ja tehtaan sisäisen logistiikkaan liittyvistä toimitusprojektien johtamisesta asiakasrajapinnassa ja omassa organisaatiossa. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä organisaatiossa, jossa tuotteet optimoidaan asiakkaan tarpeiden mukaan ja yli 90% toimituksista on vientiä. Tässä tehtävässä pääset lähijohtamaan asioita ja ihmisiä moderneilla työkaluilla tavoitteenasi menestyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Asiakasyritys / Target Headhunting Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus