Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

COSENTINO
Cosentino-konserni on globaali perheyritys, joka valmistaa ja myy korkealuokkaisia ja innovatiivisia tuotteita arkkitehtuurin ja muotoilun käyttöön. Markkinoiden johtavana yrityksenä Cosentino tekee yhteistyötä asiakkaidensa ja kumppaneidensa kanssa luodakseen inspiroivia ja arkielämää helpottavia ratkaisuja. Yhtiön uraauurtavat tuotemerkit Dekton®, Silestone® ja Sensa by Cosentino® ovat kaikki markkinajohtajia segmenteissään. Teknisesti edistykselliset ja ainutlaatuiset tuotteet mahdollistavat yksilölliset ratkaisut niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

Cosentino-konserni myy tuotteitaan ja tuotemerkkejään yli 80 maahan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espanjan Almeriassa ja yhtiöllä on oma edustus 32 maassa joista 26 yhtiöllä on oma konttori. Cosentino on maaliman suurin toimija alalla. Yli 90 % Cosentino-konsernin liikevaihdosta tulee kansainvälisiltä markkinoilta.

Tutustu meihin ja tuotteisiimme tarkemmin www.cosentino.com.

Haemme nyt Helsinkiin Cosentinon huippubrändille Projektipäällikköä vastaamaan Suomen ja Baltian ammattilaismyynnistä

Tehtävänkuva ja vastuualueet:
Projektipäällikkönä tulet vastaamaan Cosentinon tuotteiden myynnistä B2B -puolen ammattilaiskenttään sekä Suomessa että Baltian maissa. Asiakkaitasi ovat muun muassa arkkitehti- ja suunnittelutoimistot sekä kiviveistämöt. Teet läheistä yhteistyötä myös yrityksen sisäisten sidosryhmien kanssa. Päivittäisessä työssäsi hoidat kokonaisuuksia aina asiakkaan kontaktoinnista tarjouksiin ja kaupan klousaukseen saakka. Cosentinolla on hyvä asiakaspohja, mutta teet myös uusasiakashankintaa ja olemassa olevien asiakkuuksien syventämistä. Työnkuva vaatii matkustusvalmiutta sekä Suomessa että ulkomailla. Cosentinon pääkonttori sijaitsee Espanjassa ja toimipisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Työsi tuloksista vastaat suoraan Maajohtajalle, joka toimii myös esimiehenäsi.

Olet myynnissä ja projektijohtamisessa kannuksesi jo hankkinut ja ne myöskin ansainnut. Olet tottunut matkustelija ja lähdet reissuun helposti ja hoidat asiat aina laadukkaasti loppuun saakka. Omaat itsenäisen ja aktiivisen otteen päivittäisessä tekemisessä ja ymmärrät niiden tärkeyden myynnissä. Organisoit itse päivittäisen kalenteriasi ja se on sinulle mutkatonta. Tunnistatko itsesi? Saatat olla etsimämme Helmi!

Tarjoamme Sinulle:
- Huippubrändin laadukkaat tuotteet myytäväksesi
- Kansainvälisen toimintaympäristön ja tehtävänkuvan
- Kattavan ja monipuolisen perehdytyksen organisaatioon ja sen tuotteisiin
- Loistavat kollegat ja tiiviin maaorganisaation tuen päivittäiseen tekemiseen
- Vakavaraisen yrityksen palkkauksen + muut edut (palkkaus: kiinteä + vuosibonus)
- Mahdollisuuden autoetuun

Toivomme Sinulta:
- Vahvoja projektinjohtamistaitoja ja päämäärätietoisuutta
- Aitoa innostusta ja intohimoa juuri myyntiin ja matkatyöhön
- Luontaista pelisilmää ja joustavaa asennetta päivittäiseen tekemiseen
- Asiakaslähtöistä ja ammattimaista otetta myyntiin
- Avoimuutta ja suoraselkäisyyttä
- Hyvää englannin kielen taitoa

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.10.2016 mennessä ja vakuuta meidät. Lähetä ne osoitteeseen: marjukka@helmitehdas.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn-talven aikana. Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi.

Web-osoite: http://www.helmitehdas.fi Työnantaja: Helmitehdas Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Nieminen +358 50 566 5612 tai marjukka@helmitehdas.fi. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Helmitehdas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa