Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

T.R.Björkbom-Trading (TRB) Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys, joka tarjoaa horeca-alan ja julkisen puolen yritysasiakkaille laajan valikoiman tuotteita, suunnittelua, kalusteiden rakentamista ja projektijohtamista. Lisätietoa yrityksestä sivuillamme www.trb.fi Projektipäällikkö Olemme tuoneet asiakkaillemme uuden palvelukonseptin, jossa vastaamme uusien ja saneerattavien kohteiden projektijohdosta kokonaisuudessaan. Palvelukonseptimme on otettu erinomaisesti vastaan. Haemme nyt tiimiimme vahvaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Lauttasaari() päällikkötason positiot Lauttasaari() hallinto, yleiset toimistotyöt päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut T.R.Björkbom-Trading Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus