Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Rakennuttamo Oy hakee tiimiinsä vahvistusta rakennus- tai lvi-alan projektipäälliköstä.

Rakennuttamo Oy on pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Karjalassa toimiva rakennusalan projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut konsulttitoimisto. Asiakasryhmämme koostuu osakkaista, isännöitsijöistä, sijoittajista, säätiöistä ja yrityksistä.

Toimimme asiakkaidemme edunvalvojina kaikissa rakennushankkeen vaiheissa, oli kysymyksessä kiinteistöstrategian laadinta, hankesuunnittelu-, toteutussuunnittelu-, kilpailuttamis- tai toteutusvaihe. Tehtävänämme on toimia avoimesti ja aina asiakkaidemme etua ajattelevasti.

Projektipäällikkönä vastaat asiakkaidemme rakennushankkeiden projektinjohdosta, rakennuttamis- ja asiantuntijatehtävistä ja / tai valvonnasta. Tiedonkulku hankkeen osapuolten välillä on suuressa osassa, joten odotamme hakijalta myös erinomaisia kommunikointi- ja raportointitaitoja.

Koulutuksesi tulisi olla RKM, RI tai DI.

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa toimitusjohtaja Henri Lipsanen, 050 338 4439 tai henri.lipsanen@rakennuttamo.fi

Mikäli kiinnostuit lukemastasi, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen henri.lipsanen@rakennuttamo.fi maanantaihin 31.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.rakennuttamo.fi Työnantaja: Rakennuttamo Oy Sijainti: Aleksis Kiven katu 27, 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sovitaan erikseen Yhteystiedot: Henri Lipsanen 050 338 4439 henri.lipsanen@rakennuttamo.fi Ilmoitus jätetty: 01.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aleksis Kiven katu 27, 00520 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennuttamo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Aleksis Kiven katu 27, 00520 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa